OVER ONS

 

Duyts Bouwconstructies B.V. is een middelgroot ingenieursbureau gevestigd sinds 1981 in Amsterdam. In ons kantoor aan de Van Slingelandtstraat 28 op het bedrijvencentrum Westerkwartier werken wij met 25 personen aan een grote verscheidenheid van projecten. Zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen, renovaties en als restauraties van monumenten maken deel uit van ons werkzaamheden.

Onze open, toegankelijke en flexibele manier van werken, stelt ons in staat, om voor deze variatie van projecten, samen met onze opdrachtgevers, architecten en de overige adviseurs tot goede en economische verantwoorde oplossingen te komen.

Voor al onze opdrachten is van toepassing de DNR 2011. De DNR 2011 regelt de rechtsverhouding tussen de opdrachtgever, architect, ingenieur en adviseur. De Nieuwe Regeling DNR 2011, is op 21 juli 2011 gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 78/2011.  Wij sturen de DNR 2011 mee met onze offerte, maar u kunt hem ook via deze link downloaden. Bij het bevestigen van uw opdracht, bevestigt u tevens de ontvangst van deze regeling.

Zoals ook in de DNR 2011 staat aangegeven hebben wij voor al onze advieswerkzaamheden een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Wanneer de opdrachtgever de ontvangst van de DNR 2011 heeft bevestigd is deze verzekering geldig voor de betreffende opdracht.

Deze verzekering alsmede diverse andere verzekeringen zijn afgesloten via Léons BV Register makelaars in assurantiën.

De boekhouding van Duyts Bouwconstructies B.V. wordt verzorgd door één van onze collega`s in samenwerking met Borrie & Co Accountants en Belastingadviseurs te Amstelveen.